Kadriye Defne DEMİRDÖVEN, 2017 Mezunu

Kadriye_Demirdöven.jpg (187 KB)

Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalından 2017 yılında mezun oldum. 4 yıldır özel bir okulda öğretmenlik yapmaktayım. Ayrıca Sınıf Öğretmenliği Tezli Yüksek Lisans programında öğrenim hayatıma devam ediyorum.

Şimdi geriye dönüp baktığımda, tercih dönemimde ne kadar doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Öncelikle bölümümüzde aldığımız farklı disiplinlerdeki dersler bana geniş bir bakış açısı ve eleştirel düşünme becerisi kazandırdı. Bizlere tanınan nitelikli okullarda staj yapma imkanı da çok önemli bir meslekî tecrübe edinmemize, meslekî bilgi ve becerilerimizi teorik bilgilerimizle harmanlayarak uygulamaya dökmemize imkan sağladı. Bu sebeple üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin bu yıllara ait deneyimlerimi ve edindiğim bilgileri muhafaza etmeye devam edeceğim.

Öğretmenlik; küçük kalplere dokunarak, öğrencilerimizin istek ve ihtiyaçlarının farkında olarak,  kalbimizdeki  çocuk sevgisini alanımızdaki  yetkinliğimiz ile birleştirerek yapılması gereken kutsal bir meslek... Bu mesleğin gerektirdiği şekilde, öğrencilerimi çevresine duyarlı,  bireysel  farklılıkların  bilin-

cinde, özgüvenli, etik değerlere sahip, sorgulayan, araştıran ve farkındalığı yüksek bireyler olarak yetiştirmemde emeği geçen, öğretmenlik mesleğinin önemini hissettiren, öğrencilerinin her zaman yanında olan Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesine ve kıymetli akademisyenlerine minnet ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Kadriye Defne DEMİRDÖVEN
Sınıf Öğretmeni
Doğa Bilim Koleji / İstanbul

Bu sayfa Elementary Teacher Education tarafından en son 19.09.2021 20:24:44 tarihinde güncellenmiştir.