Dış Paydaşlarla Yapılan Etkinlikler

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Oktay AYDIN tarafından Almanya Hessen Kültür Bakanlığı "Köken Diller, Çokdillilik ve Okullarda Entegrasyon Uzmanlık Danışmanlık Merkezi Türkçe Danışmanlık Birimi"nin "Türk Dili ve Kültürü" dersleri veren öğretmenlere yönelik olarak düzenlemiş olduğu mesleki gelişim eğitimlerinde üç gün süresince eğitim ve seminerler verilmiştir. Seminerlerde,“Öğrencilerin İstenmeyen Davranışlarının Yönetilmesi“, “Öğretmenin Ruh Sağlığını Korumak ve İyi Hisseden Öğretmen Olmak“, “Zor Velilerle İlişkileri Yönetmek“ konularında teorik ve uygulamalı eğitimler yapılmıştır.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İlkokullarda Süreç Odaklı Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı"; İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Z. Nurdan Baysal, Arş. Gör. Dr. Elif Sarıcan hocamız ve konukların katılımıyla 23.12.2023 tarihinde Beşiktaş Şair Nedim Ortaokulunda gerçekleşti.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Video için tıklayınız.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İlkokullarda Süreç Odaklı Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı"nın ikincisi; İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Dekanımız Prof. Dr. Seyfi Kenan, Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Z. Nurdan Baysal, Doç. Dr. Nurcan Şener, Arş. Gör. Dr. Elif Sarıcan hocamız ve konukların katılımıyla 27.12.2023 tarihinde Beşiktaş Şair Nedim Ortaokulunda gerçekleşti.

Video için tıklayınız.

----------------------------------------------------

Anabilim Dalımız öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Oktay AYDIN, Almanya Hessen Eyaleti Kültür Bakanlığının davetlisi olarak Frankfurt'ta bulunan Köken Diller, Çokdillilik ve Okullarda Entegrasyon Uzmanlık Danışma Merkezinde (Fachberaterzentrum); 19.11.2023-21.11.2023 tarihleri arasında ögretmenlerin meslekî alandaki hizmet içi eğitimi programı kapsamında öğretmenlere "Beyin Temelli Sınıf Yönetimi ve İstenmeyen Davranışlarla Başa Çıkma" ve "Öğretmenlerin Ruh Sağlığı ve Ruh Sağlığını Korumak", velilere ise "Mutlu ve Başarılı Çocuklar Yetiştirmek" konulu seminerler verdi.

Bu sayfa Elementary Teacher Education tarafından en son 21.03.2024 13:50:40 tarihinde güncellenmiştir.