Proje

Üniversite Okulumda Okulum Üniversitede Projesi

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan “Üniversite Okulumda Okulum Üniversitede” projesi, Marmara Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Eğitim Fakültesi işbirliğinde yürütülecektir. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi ev sahipliğinde projenin açılış töreni ve ilk dersi 7 Mart 2024 tarihinde Dr. İbrahim Üzümcü konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Projede Atatürk Eğitim Fakültesi, Temel Eğitim Bölümü, Sınıf Öğretmenliği ve Okul Öncesi Öğretmenliği bölüm hocaları ile üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencileri aktif olarak yer alacaktır.

Bu sayfa Elementary Teacher Education tarafından en son 15.04.2024 09:35:08 tarihinde güncellenmiştir.