Sergi

Ana Bilim Dalımız öğretim üyesi Doç. Dr. Nermin ÖZCAN ÖZER küratörlüğünde; 2, 3 ve 4. sınıf öğretmen adayları tarafından hazırlanan "Ex-Libris ve Zilbahar Sergisi"nin açılışı 28.12.2023 tarihinde Atatürk Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Sergi, 28.12.2023-04.01.2024 tarihleri arasında sanatseverler tarafından ziyaret edildi.

Anabilim Dalımız öğretim üyesi Doç. Dr. Nermin ÖZCAN ÖZER tarafından CADENCE Akademisi Eğitim Uzmanı Jale DENİZALTI'nın katkıları ile düzenlenen, Sınıf Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği "Sanatın Farklı Yüzleri" adlı serginin açılışı, 3 Haziran 2022 tarihinde Atatürk Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Sergi, 3-10 Haziran 2022 tarihleri arasında sanatseverler tarafından ziyaret edildi.

Anabilim Dalımız öğretim üyesi Doç. Dr. Nermin ÖZCAN ÖZER tarafından CADENCE Akademisi Eğitim Uzmanı Jale DENİZALTI'nın katkıları ile düzenlenen, Sınıf Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği "Gelenekten Geleceğe Dokunuşlar" adlı serginin açılışı, 13 Ocak 2022 tarihinde Atatürk Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Sergi, 13-20 Ocak 2022 tarihlerinde sanatseverlerle buluştu.

Anabilim Dalımız öğretim üyesi Doç. Dr. Nermin ÖZCAN ÖZER tarafından CADANCE Akademisi eğitmeni Burcu AKMAN'ın  katkıları ile düzenlenen, Sınıf Öğretmenliği ve İlköğretim Matematik Öğretmenliği öğrencilerinin çalışmalarının sergilendiği "Sanatta Dört Durak" adlı serginin açılışı, 25 Aralık 2019 tarihinde Atatürk Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Sergi, 25-30 Aralık 2019 tarihlerinde sanatseverlerle buluştu.

Bu sayfa Elementary Teacher Education tarafından en son 24.02.2024 16:30:41 tarihinde güncellenmiştir.