Elif ŞERAN NALBANT, 2014 Mezunu

elifseran.jpg (1.28 MB)

Atatürk Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı 2014 yılı mezunuyum. İkinci görev yerim olan İzmir'de mesleğime devam etmekteyim. Marmara Üniversitesi kısa ve öz bir tabirle benim ikinci evimdir. Bunu kampüse ilk girdiğim gün hissetmiş ve iyi ki buradayım, demiştim. Koca bir çınarın gölgesinde gibiydim. Saygıdeğer hocalarımız yeri geldiğinde eğitim öğretim faaliyetleri dışında da bizlere her konuda destek oldular. Öğretmenlik mesleğini öyle güzel işlediler ki bize, mezun olduğumuzda meslek aşkını derinden hissettik. Bize aktardıkları bilgiler ve birikimlerimizle mesleğe atılmakta hiç güçlük çekmedik. Aynı zamanda özel kurumlardan da çok güzel dönüt alan arkadaşlarım oldu. Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi ekolünde yetişmiş bir öğretmen olarak hep özel hissettik. İlk günüm ve son günüm arasında işte bu ekolle yetişmiş bir insan olmanın haklı gururunu yaşadım. Bizlere emeği geçen kıymetli hocalarımıza minnettarız. Her birine saygılarımı sunarım.

Elif ŞERAN NALBANT
Sınıf Öğretmeni
Nebahat Aplarslan Karadavut İlkokulu / İzmir

Bu sayfa Elementary Teacher Education tarafından en son 19.09.2021 20:24:08 tarihinde güncellenmiştir.