İlkokullarda Süreç Odaklı Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İlkokullarda Süreç Odaklı Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı"; İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Z. Nurdan Baysal, Arş. Gör. Dr. Elif Sarıcan hocamız ve konukların katılımıyla 23.12.2023 tarihinde Beşiktaş Şair Nedim Ortaokulunda gerçekleşti.

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Video için tıklayınız.

İstanbul İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen "İlkokullarda Süreç Odaklı Ölçme ve Değerlendirme Çalıştayı"nın ikincisi; İl Millî Eğitim Müdürü Doç. Dr. Murat Mücahit Yentür, Dekanımız Prof. Dr. Seyfi KENAN, Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Z. Nurdan Baysal, Doç. Dr. Nurcan ŞENER, Arş. Gör. Dr. Elif Sarıcan hocamız ve konukların katılımıyla 27.12.2023 tarihinde Beşiktaş Şair Nedim Ortaokulunda gerçekleşti.

Video için tıklayınız.