Dr. Öğr. Üyesi Oktay AYDIN'ın Hessen Kültür Bakanlığının Köken Diller, Çokdillilik ve Okullarda Entegrasyon Uzmanlık Danışma Merkezinde Verdiği Seminerler

Bölümümüz öğretim üyesi Dr. Oktay AYDIN tarafından Almanya Hessen Kültür Bakanlığı "Köken Diller, Çokdillilik ve Okullarda Entegrasyon Uzmanlık Danışmanlık Merkezi Türkçe Danışmanlık Birimi"nin "Türk Dili ve Kültürü" dersleri veren öğretmenlere yönelik olarak düzenlemiş olduğu mesleki gelişim eğitimlerinde üç gün süresince eğitim ve seminerler verilmiştir.
Seminerlerde,“Öğrencilerin İstenmeyen Davranışlarının Yönetilmesi“, “Öğretmenin Ruh Sağlığını Korumak ve İyi Hisseden Öğretmen Olmak“, “Zor Velilerle İlişkileri Yönetmek“ konularında teorik ve uygulamalı eğitimler yapılmıştır.