Dr. Öğr. Üyesi Oktay AYDIN'ın Hessen Kültür Bakanlığının Köken Diller, Çokdillilik ve Okullarda Entegrasyon Uzmanlık Danışma Merkezinde Verdiği Seminerler

Anabilim Dalımız öğretim üyelerinden Dr. Öğr. Üyesi Oktay AYDIN, Almanya Hessen Eyaleti Kültür Bakanlığının davetlisi olarak Frankfurt'ta bulunan Köken Diller, Çokdillilik ve Okullarda Entegrasyon Uzmanlık Danışma Merkezinde (Fachberaterzentrum); 19.11.2023-21.11.2023 tarihleri arasında ögretmenlerin meslekî alandaki hizmet içi eğitimi programı kapsamında öğretmenlere "Beyin Temelli Sınıf Yönetimi ve İstenmeyen Davranışlarla Başa Çıkma" ve "Öğretmenlerin Ruh Sağlığı ve Ruh Sağlığını Korumak", velilere ise "Mutlu ve Başarılı Çocuklar Yetiştirmek" konulu seminerler verdi.